Ornamtech - Ljustillverkning, Stearin, Paraffin, ljusgele och tillbehör - Låga priser

Nyhet!

Du kan nu köpa mindre saker för ljustillverkning t ex vekar för en låg fraktkostnad (19kr). Detta för att möjliggöra köp av t ex bara vekar eller färg till ljusmassa och ljusgelé. Detta pris gäller så länge endast dessa lätta saker läggs i varukorgen, när tyngre saker läggs i blir fraktkostnaden 59 kr upp till köp över 600 kr då den blir fri.

Missa inte våra tillbehör till ljustillverkning. Det finns flera Gjutformar och massor av vekar, Ljusfärg och FImo lera.

Använd följande länk eller navigeringsmenyn:

Tillbehor Ljustillverkning

Hos oss kan du köpa det som behövs till ljustillverkning. Vi vill vara ditt förstahandsval när du skall köpa Ljusgelé, Ljusmassa och ljustillbehör på nätet. Får du svårt att välja produkt så kommer vi att hjälpa till. Om du har frågor kring ljustillverkning, ljusgelé och ljusmassa eller val av veke så kontakta oss.

Under rubriken "Ljusmassa och Ljusgelé" så finns det ljusmassa och ljusgelé i olika förpackningar. Här finns även paraffin, stearin och Bivax samt ett paket med ljusmassa, ljusveke och gjutform. Så titta in på denna sida om du vill göra dina egna Geléljus, Gjuta ljus eller stöpa ljus.

Under "tillbehör ljustillverkning" finns ljusveke i många olika storlekar samt gjutformar som cylinder, kon, fyrkantig och Pyramid. Det finns även ljusfärg för att måla direkt på ljus eller färga ljusmassa eller ljusgelé. Det finns även Fimolera för att pyssla (skapa figurer till geléljus t ex). För att välja veke så finns det en tabell baserat på diametern på ljset som finns under "produktblad" under varje veke på produktsidorna.

Vi jobbar hårt för att ha snabba leveranser vilket innebär att vi alltid försöker få iväg beställningarna samma dag och senast dagen efter under normala arbetsdagar.