LED-lister

Vi har kompletterat vårt utbud av LED lister med RGB Dream Color. En adresserbar LED list för att få många spännande effekter.

Nya lister är även RGB IP68 (vattentät) samt Rosa, Lila och Extra Varmvita.

Nya produkter

Se våra nya Armaturer/Spotlights.

Instruktioner/Bruksanvisningar

Nu finns det instruktioner / Bruksanvisningar för LED lister (enfärgade och RGB).samt hur man kan använda en RGB-förstärkare.

nyheter Ljustillverkning

LED strålkastare

Nu har vi även LED strålkastare

2015-08-19 På väg in i butiken

Nu har vi fyllt på lagret. Ny produkter som kan nämnas är LED list RGB IP68 (vattentät) samt RGB LED list Dream Color (adresserbar LED list).

På väg in är nya Spool-lampor, adaptrar för BA15 lampor, MR11, MR16, BAY15d och BA15D. Dessa beräknas dyka upp i slutet av månaden.

Fraktkostnad

För att underlätta köp av mindre saker såsom vekar och vissa anslutningskablar har vi infört en ny fraktkostnad på dessa. Numera endast 19 kr så länge endast dessa produkter finns i varukorgen.

Butiken

Ornamtech satsar på att ha ett så brett utbud så att du kan genomföra de projekt du vill inom hembelysning och smart styrning av hemmet. Passa på att få en smart belysning i din fritidsbåt, husvagn eller husbil under vintern, samtliga våra LED slingor är på 12V. Dvs de fungerar direkt i båten när du har ett 12V system.